Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΛΑΘΟΣ EMAIL; H GOOGLE ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ''UNDO SEND'' ΣΤΟ EMAIL...

Επιτέλους, εισακούστηκαν οι προσευχές μας από την Google, η οποία μας γλιτώνει......
από την ντροπή των «κατά λάθος» απεσταλμένων emails.

Την Τρίτη, ανακοινώθηκε η ενεργοποίηση της επιλογής «Undo Send», η οποία επιτρέπει στους χρήστες να «πάρουν πίσω» τα απεσταλμένα emails, για τα οποία έχουν μετανιώσει, μέσα σε διάστημα 30 δευτερολέπτων από αποστολή τους.



Μετά την ενεργοποίηση της επιλογής από κάθε χρήστη (Επιλογές > Γενικά > Ενεργοποίηση «Undo Send»), κάθε φορά που θα αποστέλλετε κάποιο ηλεκτρονικό μήνυμα, η Google θα σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε την αποστολή ή να ξαναδείτε το μήνυμά σας.

Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη για τους περισσότερους λογαριασμούς, που χρησιμοποιούν το Google Mail, αλλά δεν προσφέρεται ακόμη για όλους τους εταιρικούς λογαριασμούς.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω επιλογή βρισκόταν για αρκετά χρόνια σε πειραματικό στάδιο, πριν τελειοποιηθεί από την Google.
Επιτέλους, εισακούστηκαν οι προσευχές μας από την Google, η οποία μας γλιτώνει από την ντροπή των «κατά λάθος» απεσταλμένων emails. Την Τρίτη, ανακοινώθηκε η ενεργοποίηση της επιλογής «Undo Send», η οποία επιτρέπει στους χρήστες να «πάρουν πίσω» τα απεσταλμένα emails, για τα οποία έχουν μετανιώσει, μέσα σε διάστημα 30 δευτερολέπτων από αποστολή τους. Μετά την ενεργοποίηση της επιλογής από κάθε χρήστη (Επιλογές > Γενικά > Ενεργοποίηση «Undo Send»), κάθε φορά που θα αποστέλλετε κάποιο ηλεκτρονικό μήνυμα, η Google θα σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε την αποστολή ή να ξαναδείτε το μήνυμά σας. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη για τους περισσότερους λογαριασμούς, που χρησιμοποιούν το Google Mail, αλλά δεν προσφέρεται ακόμη για όλους τους εταιρικούς λογαριασμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω επιλογή βρισκόταν για αρκετά χρόνια σε πειραματικό στάδιο, πριν τελειοποιηθεί από την Google.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου