Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

4ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός την Κυριακή σε 39 πόλεις της Ελλάδας

Και η Κόρινθος συμμετέχει στον πανελλαδικό ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό αυτή την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Μαμάδες θηλάζουσες και μη με τα παιδιά τους θα βρίσκονται στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη, έξω από την Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 14.00...

O Σάββας Ρομπόλης στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου

Το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου διοργανώνει, την Δευτέρα  4 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18:30, εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Σύγχρονες εξελίξεις στην Ελληνική οικονομία».  Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας ΙΝΕ /ΓΣΕ κ. Σάββας Ρομπόλης

Τατούλης προς Αγγελάκα: «Nα κοιτάξει την δουλειά του, δεν τον αφορά το ΕΣΠΑ στην Πελοπόννησο» (βίντεο)

Στην Κόρινθο βρέθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ο οποίος αφού είχε συνάντηση συνεργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε , τον Αποστολο Παπαφωτίου και υπηρεσιακούς παράγοντες , παρεχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Κινηματογραφικές προβολές στο Κέντρο Νέων Κορινθίας


Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές στο Κέντρο Νέων Κορινθίας, κάθε βράδυ Παρασκευής στις 9.45. Ο Νοέμβρης είναι αφιερωμένος στους μεγάλους ζωγράφους.  

Κατηγορηματικά αντίθετοι στις 45 Κυριακές οι εμπορικοί σύλλογοι

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 στο Επιμελητήριο Κορινθίας προγραμματισμένη συνάντηση   του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε  Κορινθίας κ Γεώργιου Δέδε με τους φορείς του Νομού Κορινθίας, ενόψει της έκδοσης απόφασης για την λειτουργία των καταστημάτων τις 45 Κυριακές του έτους.

Εγκαινιάστηκε το «Κοινωνικό Φαρμακείο» του Δήμου Σικυωνίων

Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Κοινωνικού Φαρμακείου» στο Κιάτο. Πρόκειται για μια νέα κοινωνική δομή του Δήμου Σικυωνίων που, μαζί με το «Κοινωνικό Παντοπωλείο»...

Δημοπρατήθηκε η συντήρηση–διαμόρφωση του παλαιού Δημοτικού σχολείου στον Αγ. Ιωάννη

Δημοπρατήθηκε από τη Δημοτική Αρχή Κορινθίων η συντήρηση και διαμόρφωση του παλαιού δημοτικού σχολείου στον Άγιο Ιωάννη της Δημοτικής Ενότητας Σαρωνικού του Δήμου Κορινθίων, με χρηματοδότηση από πόρους του Δήμου, συνολικού προϋπολογισμού  45.000,οο €.

Έναρξη τμημάτων γυμναστικής γυναικών στο Ξυλόκαστρο

Τα τμήματα Γυμναστικής Γυναικών για την Δημοτική Κοινότητα Ξυλοκάστρου θα αρχίσουν την 1η Νοεμβρίου 2013. Το πρόγραμμα θα γίνεται στο κλειστό θέατρο «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ».

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

«To Αρχοντόπουλο και η Πανωραία» στο Θέατρο Περιγιαλίου


Μία  πολύ  όμορφη  παράσταση, μαγευτική αλλά και ευαίσθητη με τη συμμετοχή των παιδιών  που θα την αγαπήσουν  μέσα από τους ξεχωριστούς και πολυαγαπημένους χαρακτήρες του έργου, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια του 17–18ου αιώνα

Αθώοι οι 23 μετανάστες του στρατοπέδου συγκέντρωσης Κορίνθου

Αθώοι κρίθηκαν οι 23 μετανάστες που δικάστηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου για την περσινή κινητοποίηση στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Κορίνθου. 

Ξεκινούν ψεκασμοί στο δάσος του Πευκιά


Ξεκινούν ψεκασμοί στο δάσος του Πευκιά την Τρίτη 29 Οκτωβρίου που θα συνεχιστούν έως το τέλος της εβδομάδας. Έκκληση προς τους πολίτες να μην εισέρχονται στο δάσος γιατί ενέχει κίνδυνος αλλεργιών.

Με ήλιο και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η παρέλαση στην Κόρινθο


Υπό τον ασφυκτικό κλοιό της ΕΛ.ΑΣ., ομαλά και χωρίς απρόοπτα πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην Κόρινθο.

Αναίτιες συλλήψεις μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Κόρινθο

Αναίτια και προκλητική σύλληψη μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έγινε το βράδυ της Κυριακής στην Κόρινθο με πρόσχημα τη «ρύπανση του περιβάλλοντος», επειδή προπαγάνδιζαν με φυλλάδια τις θέσεις του Κόμματος για το ηρωικό «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων στο "Περισκόπιο" της Τζένης Σουκαρά – Τα πιο επίμαχα σημεία (βίντεο)


Εφ' όλης της ύλης ήταν η συνέντευξη του δημάρχου Κορινθίων στην εκπομπή του Ηλέκτρα "Περισκόπιο" και στην Τζένη Σουκαρά, δίνοντας πολλές ειδήσεις και απαντήσεις που θα σχολιαστούν. 

Εκδήλωση υποδοχής μεταπτυχιακών φοιτητών

Το Πανεπιστήμιο Κορίνθου με την βοήθεια του πρόεδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλη Νανοπουλο, έκαναν την εκδήλωση απονομής υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2012-2013, την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Ιωαν.Ανδριανος.