Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Δημοπρατήθηκε η συντήρηση–διαμόρφωση του παλαιού Δημοτικού σχολείου στον Αγ. Ιωάννη

Δημοπρατήθηκε από τη Δημοτική Αρχή Κορινθίων η συντήρηση και διαμόρφωση του παλαιού δημοτικού σχολείου στον Άγιο Ιωάννη της Δημοτικής Ενότητας Σαρωνικού του Δήμου Κορινθίων, με χρηματοδότηση από πόρους του Δήμου, συνολικού προϋπολογισμού  45.000,οο €.

Συγκεκριμένα, οι προβλεπόμενες εργασίες αφορούν στις καθαιρέσεις εξωτερικών επιχρισμάτων, δαπέδων όπου κρίνεται αναγκαίο,  νέα αρμολόγηση τμημάτων της λιθοδομής των προσόψεων του κτιρίου με αποκατάσταση των φθαρμένων λίθων, εξωτερικοί χρωματισμοί, αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων με κουφώματα αλουμινίου και διπλούς θερμομονωτικούς υαλοπίνακες, αντικατάσταση των εσωτερικών ξύλινων θυρών, εξωτερική διαμόρφωση τμήματος αύλειου χώρου με την κατασκευή επιστρώσεων από πλάκες και λίθους, ανακατασκευή παρτεριών, εγκατάσταση κλιματιστικής μονάδας και ενός ηλιακού θερμοσίφωνα για τις ανάγκες θέρμανσης-ψύξης των χώρων του κτιρίου.

Η Δημοτική Αρχή, όχι μόνο εγκαινιάζει νέα κτίρια (π.χ. προσθήκη-κατασκευή της νέας πτέρυγας του 1ου Γυμνασίου Κορίνθου) αλλά αναβαθμίζει και τις λειτουργίες των υφισταμένων σχολείων του Καλλικρατικού μας Δήμου για να προσφέρουν στην εκπαιδευτική κοινότητα  καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και διδασκαλίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου