Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τατούλης προς Αγγελάκα: «Nα κοιτάξει την δουλειά του, δεν τον αφορά το ΕΣΠΑ στην Πελοπόννησο» (βίντεο)

Στην Κόρινθο βρέθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ο οποίος αφού είχε συνάντηση συνεργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε , τον Αποστολο Παπαφωτίου και υπηρεσιακούς παράγοντες , παρεχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Ο κύριος Τατούλης αναφέρθηκε  το έργο που έχει γίνει στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, εξήρε τις προσπάθειες του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Δέδε αυτά τα τρία χρόνια, αποτελεσμα των οποίων η ένταξη κι εκτέλεση μεγάλων έργων στο νομό.

Η παρουσία Τατούλη στην Κορινθία έχει ιδιαίτερη σημασία στην παρούσα χρονική συγκυρία ,αφού η Περιφέρεια προσπαθεί διακαώς να κρατήσει τις ισορροπίες των στελεχών της  στον σημαντικό για εκείνη νομό Κορινθίας, αλλά και να διατηρήσει συμπαγή " την ομάδα"  που παρά τα όσα γινονται, λέγονται και γράφονται αυτό τον καιρό "παίζει μπάλα" και έχει την  έξωθεν καλή  μαρτυρία. Αυτό ήλθε να επιβραβεύσει ο Πετρος Τατούλης χθες και σίγουρα να υπερτονίσει μέσα απο τα θετικά σχόλια του για τον δημοφιλή αντιπεριφερειάρχη του νομού ,του οποίου  κάποιοι προσπαθούν να του βάλουν τρικλοποδιές.

Τζ. Σουκαρά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου