Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνημα πρωταθλήματος με τον Άρη Αιτωλικού για τον ΠΑΣ Κόρινθος



Με τον Άρη Αιτωλικού αναμετράται αυτή την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου, ο ΠΑΣ Κόρινθος, στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας...

Πανελλαδική – Παγκυπριακή Ποδηλασία Αγάπης


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλεί πολίτες, συλλόγους, επιμελητήρια και επιχειρηματίες να στηρίξουν τη φιλανθρωπική προσπάθεια της Πανελλαδικής – Παγκυπριακής Ποδηλασίας Αγάπης...

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πρεμιέρα το Σάββατο για το Θεατρικό Εργαστήρι


Πρεμιέρα για το Θεατρικό Εργαστήρι το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου με το έργο "Μαθήματα ζωής σε έξι εβδομάδες" του Ρίτσαρντ Αλφιέρι.

Απίστευτες καθυστερήσεις στην επιστροφή του αγροτικού ΦΠΑ


Μεγάλο το πρόβλημα και η ανησυχία στον αγροτικό πληθυσμό και της Κορινθίας από την καθυστέρηση επιστροφής του ΦΠΑ. Οι αγρότες περιμένουν εδώ και μήνες να λάβουν την επιστροφή...

Κ. Μασσέλος: Θεωρούμε ότι το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι υποστελεχωμένο [βίντεο]


Απαντώντας για το θέμα της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων στα πανεπιστήμια, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κων/νος Μασσέλος, σημείωσε πως ο αριθμός των διοικητικών υπαλλήλων του πανεπιστημίου είναι πολύ μικρός.

Ερώτηση στη Βουλή για τις θέσεις ελλιμενισμού στο Κιάτο

Ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς, σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για τις θέσεις ελλιμενισμού των σκαφών στο αλιευτικό καταφύγιο Κιάτου, κατέθεσε η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη...

4,3R «έδωσε» τα ξημερώματα ο Κορινθιακός


Σε Κορινθία, Βοιωτία και Αττική έγινε αισθητή η δόνηση των 4,3 Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 5.05 το πρωί με επίκεντρο την περιοχή Βίλια και Καπαρέλι, δηλαδή την περιοχή των Αλκυονίδων στον Κορινθιακό κόλπο.

Οριστικοποιήθηκε η Μελέτη του Νέου Πανεπιστημίου στην Κόρινθο [βίντεο]


Ανακοινώθηκε η οριστικοποίηση της μελέτης του Νέου Πανεπιστημίου στην Κόρινθο μετά από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 19 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο της πόλης.

Διάσχιση Γερανείων την Κυριακή


Μια διαδρομή μέσα από πεύκα, κεφαλληνική ελάτη, πλατάνια, βελανιδιές, πουρνάρια αριές και μυρτιές & μοναδική θέα που διοργανώνεται από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Κορίνθου.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα motocross κατεβαίνει στο Άργος [βίντεο]

Στην εντυπωσιακή πίστα του Argos Motocross park μετακομίζει το πολύχρωμο και πολύβουο μελίσσι του πανελληνίου...

5ος Εθελοντικός Καθαρισμός Λίμνης Ηραίου


Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, θα πραγματοποιηθεί εθελοντικός καθαρισμός της Λίμνης Ηραίου, από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Οικιστών της Λίμνης.  

Ι. Λαουδιάς: Το Νοσοκομείο της Κορίνθου αναβαθμίζεται [βίντεο]


Τις προσπάθειες της νέας διοίκησης του Νοσοκομείου Κορίνθου να ξεπεραστούν οι σκόπελοι του παρελθόντος, να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες και να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου...

Αναβολή απολογισμού πεπραγμένων για τη δολοφονία του Π.Φύσσα από τον Δήμο Κορινθίων


Διακόπηκε η συνεδρίαση για τον απολογισμό των πεπραγμένων 2011-2012, μετά από πρόταση του δημοτικού συμβούλου της κίνησης πολιτών κ. Χριστάκη και τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας...

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο


Η Κορινθιακή σταφίδα αλλά και το αρχαίο θέατρο της Σικυώνας θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου...

Ανήλικοι με κατηγορίες για έξι περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών στην Κορινθία


Δύο δεκατετράχρονους περιλαμβάνει η δικογραφία που σχηματίστηκε για διακεκριμένες κλοπές και συνέργεια σε αυτές...

Στη Βουλή το θέμα του Καζίνο Λουτρακίου


Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Τουρισμού με θέμα την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κοινοπραξίας...

Δήμος Κορινθίων: Καμιά νέα λατομική ζώνη στα όρια μας


«Δεν θα δεχτούμε καμία νέα λατομική ζώνη εντός των ορίων του δήμου» τόνισε ο δήμαρχος Κορινθίων...

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Όλα έτοιμα για την 5η Πανελλήνια Έκθεση " Κορινθία 2013"


Μεγαλύτερη και καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται να είναι η 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Κορινθία 2013 που διοργανώνει το επιμελητήριο Κορινθίας και που θα ανοίξει τις πύλες της στις 25 Σεπτεμβρίου 2013.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εμπόρων στον ΟΑΕΕ Κορίνθου [βίντεο]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το πρωί έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στην Κόρινθο από τους εμπορικούς συλλόγους Λουτρακίου, Νεμέας και Κορίνθου. Οι έμποροι διαμαρτύρονται για τα ειδοποιητήρια κατασχέσεων του οργανισμού προς τους οφειλέτες.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Λουτρακίου συγκεντρώνει σχολικά είδη


Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Λουτρακίου συμμετέχει στην καμπάνια «παιδεία για όλους» και καλεί τους κατοίκους του Λουτρακίου να συμβάλουν στην συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Κλειστός ο Δήμος Βέλου Βόχας διαμαρτυρόμενος για την ελλειπή αστυνόμευση


Κλειστός για την εξυπηρέτηση του κοινού θα είναι ο Δήμος Βέλου Βόχας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, διαμαρτυρόμενος για την ελλειπή αστυνόμευση και προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ζευγολατιό αλλά και επίδοση ψηφίσματος το Α.Τ. Βραχατίου.

3ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κορίνθου [βίντεο - φωτογραφίες]

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου το 3ο Αντιρατσιστικό Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Κορίνθου που διοργανώνεται από την αντιρατσιστική πρωτοβουλία Κορίνθου, με την συμβολή ομάδων και συλλογικοτήτων της πόλης.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Σύλληψη για χρέη στο Βέλο


Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου, ένας 52χρονος στο Βέλο Κορινθίας, για οφειλές προς το δημόσιο, ύψους 286.935 ευρώ.

Ο Μελιγαλάς, η Ιστορία και οι Νεκροί μας, ανήκουν σε εμάς και όχι σε ιδιοτελείς αλήτες


Με αφορμή τα επεισόδια στον Μελιγαλά, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης έκανε την εξής δήλωση:

"Η σημερινή ανοίκεια επίθεση στον Μελιγαλά αποκαλύπτει ξεκάθαρα εκείνους που προσπαθούν με όποιον άθλιο τρόπο να εκμεταλλευτούν τη σημερινή κρίση της χώρας...

Παμπελοποννησιακή Ένστολη Διαμαρτυρία σήμερα στο Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου [βίντεο]


Ένα βροντερό «Φτάνει πια στην απαξίωση μας» φώναξαν οι αστυνομικοί της περιφέρειας Πελοποννήσου, έξω από το κέντρο κράτησης αλλοδαπών Κορίνθου σήμερα το πρωί.

Έκθεση Μικρασιατικών κειμηλίων στην Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου


Με τον τίτλο «Η Μικρασία στην Κόρινθο», θα είναι ανοικτή για το κοινό, η έκθεση Μικρασιάτικων κειμηλίων στην Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου. 

Απεργία, πορεία και συγκέντρωση συμπαράστασης στους εμπόρους από τους εκπαιδευτικούς στην Κόρινθο [βίντεο]

Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στην Κόρινθο πραγματοποίησαν καθηγητές, δάσκαλοι και μαθητές, το πρωί της Δευτέρας, πρώτη μέρα των απεργιακών κινητοποιήσεων που ξεκινούν οι εκπαιδευτικοί σε όλη την χώρα. Μάλιστα οι εκπαιδευτικοί της Κορίνθου συνάντησαν τους εμπόρους της Κορινθίας...

Ήττα με 1-0 από τον Μεσσηνιακό για την Κόρινθο


Την ήττα με 1-0 γνώρισε στην Καλαμάτα ο ΠΑΣ Κόρινθος από τον Μεσσηνιακό και είπε "αντίο" στη διοργάνωση του κυπέλλου. Αυτό που έχει σημασία τώρα για την «Μπάρτσα» είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή με τον Άρη Αιτωλικού.