Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Παμπελοποννησιακή Ένστολη Διαμαρτυρία σήμερα στο Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου [βίντεο]


Ένα βροντερό «Φτάνει πια στην απαξίωση μας» φώναξαν οι αστυνομικοί της περιφέρειας Πελοποννήσου, έξω από το κέντρο κράτησης αλλοδαπών Κορίνθου σήμερα το πρωί.

Ένα χρόνο μετά την λειτουργία του Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών στο πρώην 6ο ΣΠ Κορίνθου, οι αστυνομικοί της Πελοποννήσου καταγγέλλουν την μεγάλη σπατάλη δυνάμεων για την φύλαξη του, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνονται τα αστυνομικά τμήματα της Κορινθίας αλλά και όλης της περιφέρειας.

Στην σημερινή Παμπελοποννησιακή  ένστολη διαμαρτυρία τους, οι αστυνομικοί κατήγγειλαν επίσης την προχειρότητα με την οποία σχεδιάστηκαν αυτά τα κέντρα, όπως το κέντρο της Κορίνθου, το οποίο δεν πληροί ούτε καν τους βασικούς κανόνες υγιεινής, όπως και ασφάλειας.

Την σημερινή διαμαρτυρία των αστυνομικών υπαλλήλων στήριξαν οι δήμαρχοι σχεδόν όλων των δήμων της Κορινθίας μαζί με αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δέδες, ο εμπορικός σύλλογος Κορίνθου, το εργατικό κέντρο Κορίνθου, ο  δικηγορικός σύλλογος Κορίνθου, το επιμελητήριο Κορινθίας και μέλη του ΖΥΡΙΖΑ Κορινθίας.

Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου