Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ήττα με 1-0 από τον Μεσσηνιακό για την Κόρινθο


Την ήττα με 1-0 γνώρισε στην Καλαμάτα ο ΠΑΣ Κόρινθος από τον Μεσσηνιακό και είπε "αντίο" στη διοργάνωση του κυπέλλου. Αυτό που έχει σημασία τώρα για την «Μπάρτσα» είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή με τον Άρη Αιτωλικού.

Σε ένα κλειστό ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις εστίες, ο Μεσσηνιακός πήρε την πρόκριση, χάρη στο γκολ του Χελά στο 32'. Ένα γκολ που ήρθε με μπόλικη δόση τύχης, καθώς ο παίκτης του Μεσσηνιακού έκανε μια σέντρα σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ξεγέλασε τον Αρχοντάκη, που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-0. Τρία λεπτά νωρίτερα, η Κόρινθος είχε απειλήσει με ένα καλό σουτ του Κερμενίδη, που πέρασε μόλις άουτ. Μάλιστα, στο 42' απείλησε και πάλι με σουτ του Μανιάτη, που απέκρουσε ο Κυριακόπουλος.

Σε γενικές γραμμές, η Μπάρτσα στάθηκε καλά, αμυντικά λειτούργησε καλά και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά πέρα από το γκολ, ενώ στην επανάληψη, έγινε ακόμη πιο επιθετική και δικαιούταν τουλάχιστον την ισοφάριση. Στο 48' ο Κερμενίδης είχε νέα καλή στιγμή, ενώ στο 53' το σουτ του Τσίτση πέρασε σύριζα άουτ από το δοκάρι. Οι παίκτες του Δημήτρη Μαγκαφίνη προσπάθησαν και πίεσαν έως το τέλος ωστόσο, ο Μεσσηνιακός άντεξε για να πάρει την πρόκριση με το 1-0.

Για την Κόρινθο πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή με τον Άρη Αιτωλικού. Η ομάδα έδειξε κάποια καλά στοιχεία και έχει μπροστά της μια εβδομάδα, για να μπει με το δεξί στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Νινιός, Μπαστακός, Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Χελάς, Βιτάλι, Τσουλάκος, Δασκαλάκης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Ντερτιλής, Φίλης, Λούβρης, Τσορμπατζίδης, Σπυρόπουλος, Μανιάτης, Τσίτσι, Καφαντάρης, Κερμενίδης, Διαμαντόπουλος.

πηγή: korinthiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου