Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

4ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός την Κυριακή σε 39 πόλεις της Ελλάδας

Και η Κόρινθος συμμετέχει στον πανελλαδικό ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό αυτή την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Μαμάδες θηλάζουσες και μη με τα παιδιά τους θα βρίσκονται στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη, έξω από την Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 14.00...
...και πέρα από το να θηλάσουν τα μωρά τους, θα ανταλλάξουν πληροφορίες, θα ενημερωθούν και θα αναδείξουν τα οφέλη του μητρικού θηλασμού.

Η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, η οποία έχει καθιερωθεί διεθνώς από το 1992 από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την UNICEF, γιορτάζεται στην Ελλάδα από 1 έως 7 Νοεμβρίου.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή τον 4ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε 39 πόλεις της χώρας.


Οι πόλεις που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση είναι οι Άρτα, Βέροια, Βόλος, το Ζάππειο για την Αττική, Ρόδος για τα Δωδεκάνησα, Έδεσσα, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κέρκυρα, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος, Μύκονος, Νάξος, Σαντορίνη, Σύρος, Λαμία, Λάρισα, Λέσβος, Καλαμάτα για τη Μεσσηνία, Ναύπλιο, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πρέβεζα, Πτολεμαΐδα, Πύργος, Ρέθυμνο, Σέρρες, Τρίκαλα, Φλώρινα, Χαλκίδα και Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου