Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΙΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ...

«Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο η κυβέρνηση να υποκύψει στις θρασύτητες απαιτήσεις.......
των θεσμών», υποστήριξε την Πέμπτη στη Βουλή ο Δημήτρης Στρατούλης, επισημαίνοντας ότι οι νέες απαιτήσεις των πιστωτών ζητούν «τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων».


Μιλώντας στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την επαναφορά της σύνταξης στους υπερήλικες ομογενείς και την αντιμετώπιση προβλημάτων ΑμΕΑ, είπε επιτέθηκε στην ΝΔ λέγοντας: «Θα περίμενα από την αξιωματική αντιπολίτευση να καταδικάσει το απαράδεκτο κείμενο που ζητά τον εξανδραποδισμό Ελλήνων. Τα όνειρα που έχει η ΝΔ, συστημικά  ΜΜΕ και μεγάλα συμφέροντα σε Ελλάδα και Ευρώπη ότι ο λαός, η κυβέρνηση και η αριστερά  θα υποταχθούν στις θρασύτητες απαιτήσεις του κατεστημένου θα σας γίνουν όνειρα θερινής νυκτός και πολιτικοί εφιάλτες. Τελεία και παύλα».

Από την πλευρά της ΝΔ ο Γιάννης Βρούτσης υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει μνημόνιο 8 δισ. ευρώ και εσείς να μας κατηγορείτε», ενώ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σημείωσε πως «θα αντιπαρέλθω τα περί μνημονιακών και αντιμνημονιακών σεβόμενος την στιγμή διαπραγμάτευσης». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το νομοσχέδιο δεν συνοδεύεται από τις απαραίτητες εκθέσεις όπου αναλύεται το δημοσιονομικό κόστος και δήλωσε πως η ΝΔ αποχωρεί από την συζήτηση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου