Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Ολοκληρώθηκε το 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ OPENTΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ «ΠΑΥΛΕΙΑ» που διοργάνωσε και φέτος στις εγκαταστάσεις του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου με την διεξαγωγή του τελικού αγώνα  το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιουνίου 2015 μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Η επιτυχία της φετινής διοργάνωσης φάνηκε από την αρχή ότι....
θα ήταν εξασφαλισμένη καθώς οι δηλώσεις συμμετοχής ήταν πολλές.
Η άρτια διοργάνωση ήταν για άλλη μια χρονιά το θέμα συζήτησης μεταξύ των αθλητών, καθώς τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου υπερέβαλαν εαυτό και φρόντισαν να εξασφαλίσουν ιδανικές συνθήκες, τόσο για τους αθλητές όσο και για το κοινό, του οποίου η προσέλευση ήταν και φέτος αθρόα. Στις εφτά μέρες που διήρκεσε το τουρνουά  αγωνιστήκαν στα γήπεδα της Κορίνθου πολλοί από τους σημαντικότερους Έλληνες τενίστες και το Κορινθιακό κοινό ήταν εκεί για να χειροκροτήσει τις προσπάθειές τους με αποκορύφωμα την πρωτοφανή προσέλευση την ημέρα του τελικού!!
Ο τελικός αγώνας διεξήχθη το Σάββατο μεταξύ των Αλέξανδρου Γιακούμποβιτς και Αντωνόπουλου Χρήστου με τον πρώτο να επικρατεί με σκορ 6-1/7-5. Ο Αλέξανδρος Γιακούμποβιτς, νούμερο ένα αυτή την στιγμή  στην Ελλάδα και μέλος της Εθνικής ομάδας,  δήλωσε μετά τον αγώνα ότι είναι ευτυχής που αναδείχθηκε νικητής και ότι περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία την επόμενη χρονιά την διεξαγωγή αυτού του τουρνουά καθώς εδώ αισθάνεται «σαν στο σπίτι του».Η αιτία για αυτό είναι η όλη φιλοξενία και αντιμετώπιση που έχει από τους διοργανωτές αλλά και η αγάπη των Κορινθίων. Τόνισε μάλιστα ότι διαπιστώνει με χαρά ότι το τουρνουά γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο και προσελκύει όλο και περισσότερους αθλητές και γι αυτό συνεχάρη ιδιαίτερα το Δ.Σ του Ο.Α.Κ . Ο Χρήστος Αντωνόπουλος με τη σειρά του συνεχάρη τον Αλέξανδρο Γιακούμποβιτς για την δίκαια, όπως είπε, επικράτηση του, ευχαρίστησε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και το κορινθιακό κοινό για την άψογη φιλοξενία και υποσχέθηκε να γυρίσει του χρόνου εδώ και να προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο αυτός.
Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου κος Γιώργος Κεφερλής, κλείνοντας την όλη εκδήλωση, συνεχάρη με την σειρά του τους νικητές και στάθηκε ιδιαίτερα στους ανθρώπους που έκαναν εφικτή μια τόσο μεγάλη  όπως είναι το τουρνουά «ΠΑΥΛΕΙΑ» υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο πανελλήνιο βαθμολογούμενο τουρνουά. Ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την οργανωτική επιτροπή και κυρίως τους προπονητές του ομίλου Ντεμη Πιτουρά και Στέφα Μαίρη , τους διαιτητές, τους σαμαρείτες, τα ballboys για την πολύτιμη βοήθειά τους και πάνω από όλους τους χορηγούς των αγώνων. Κλείνοντας την εκδήλωση  ο πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά το κορινθιακό κοινό και ξεχωριστά τα μέλη του Ο.Α.Κορίνθου, που αναγνωρίζοντας τους κόπους της διοίκησης, την ανταμείβουν με την μεγάλη παρουσία τους στους αγώνες αλλά και με την μεγάλη συμμετοχή τους στις τάξεις του ομίλου. Υποσχέθηκε στα μέλη ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μετά το τέλος των αγώνων οι παραβρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι αργά με το catering που είχε ετοιμάσει η οργανωτική επιτροπή, μια προσφορά των  εταιρειών PIZZAFAN, PIETRISκαι του ψητοπωλείου  « ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΙΚΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου