Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΨΕΙΣ Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Φουλ επίθεση σε Τσίπρα, Παπανδρέου και Βενιζέλο εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μέσω....
...
συνέντευξής του στο portal Elefsina Info.


Σχετικά με τη μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας σχολίασε πως «έχουν βαρύτατες ευθύνες όσοι προκάλεσαν εκβιαστικά εκλογές και όσοι για λόγους μικροπολιτικούς και ιδιοτελείς οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές», εκφράζοντας την άποψή του ότι θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα και δε θα λύσουν κανένα.

Οσον αφορά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ είπε ότι τον έχουν «οδηγήσει σε απελπισία και απογοήτευση όπως και χιλιάδες άλλους πολίτες».

Ειδικότερα, για την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει το Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών, αλλά και τη στάση που τήρησε ο κ. Βενιζέλος δήλωσε: «Και οι δύο έδειξαν απαράδεκτη φιλαυτία και μονοφιλοδοξία. Τους αξίζει η αντιμετώπιση που τους επιφυλάσσει το εκλογικό σώμα στο βαθμό που μπορώ να κάνω προβλέψεις».

Ο κ. Πάγκαλος σχολίασε και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως είναι «ένα πρόσωπο που προσβάλλει βαρύτατα τη νοημοσύνη μας».

«Πολιτικοί που υπερβάλλουν παραμονές εκλογών και πλειοδοτούν σε υποσχέσεις και παροχές, είμαστε σχεδόν όλοι. Είναι η πρώτη φορά, όμως, που πολιτικός αρχηγός καλεί το εκλογικό σώμα να μη λαμβάνει στα σοβαρά τις εξαγγελίες του. Ο κ. Τσίπρας μας καλεί ήδη να τον συγχωρήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά

Οσον αφορά την άποψή του για τον Αντώνη Σαμαρά ανέφερε: «Με τον κ. Σαμαρά και το ρεύμα της κεντροδεξιάς που εκπροσωπεί γνησιότερα, είναι φυσικό να έχουμε μεγάλες διαφορές απόψεων. Πρέπει όμως να τον κρίνω σήμερα ως Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Η συμβολή του στην αντιμετώπιση της κρίσης που περνάμε όλοι είναι καθοριστική»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου