Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Νέα επέλαση του χιονιά με βροχές, χιονοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν βροχές και χιονιά στα ορεινά με πιθανότητα....
πρόσκαιρης καταιγίδας. Από το μεσημέρι αναμένεται βαθμιαία βελτίωση αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Σε περαιτέρω πτώση από το βράδυ.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησοαναμένονται βροχές και χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις σε ημιορεινές περιοχές και καταιγίδες στις θαλασσιές περιοχές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ που από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν τοπικά σε 9 μποφόρ. Από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία με σημαντική πτώση από το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου