Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015 , Επιμελητήριο Κορινθίας

Με μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών και επαγγελματιών το Επιμελητήριο Κορίνθιας έκοψε σήμερα Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με τους ιερείς  πατέρες Νικόλαο και Δημήτριο της ενορίας άγιου Νικόλαου  που....
..... εκπροσώπησαν τον μητροπολίτη Κορίνθου κκ Διονύσιο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o υπουργός κ. Νίκος Ταγαράς, οι βουλευτές Κορινθίας κ.  Χρίστος Δήμας ,κ.  Κώστας Κόλλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοπίδας Καλλίρης, ο επίτιμος πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θανάσης Δασκαρόλης, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς , Ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γκιώνης, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Ανδρικόπουλος, η αντιδήμαρχος Βέλου- Βόχας κα. Καλλίρη  οι υποψήφιοι βουλευτές με την Νέα Δημοκρατία , κ. Γρηγόρης Καρπούζης ,κα. Γιώτα Μπάγκα ,κ. Δημήτρης Σιάτος, , οι υποψήφιοι με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουρεμπές και κ. Βασιλακόπουλος  κα Λυμπεροπουλου, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.
Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορίνθιας κ Βασίλης Νανόπουλος μετά τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος , αναφέρθηκε στις πρόσφατες αλλαγές στην επιμελητηριακή νομοθεσία  ενώ διευκρινίστηκαν  σημεία όπως οι υποχρεωτικότητα  της συνδρομής και η σημαντική  μείωση της .
Ο κ Νανόπουλος ανέφερε επιγραμματικά τις δράσεις του Επιμελητηρίου το 2014 και τους στόχους του 2015 καθώς και το έργο της Αναπτυξιακής εταιρίας και του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου