Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικία και όχημα, καθώς και μία (1) περίπτωση κλοπής οχήματος, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, χθες (2.6.2015) το πρωί, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, μετά από .....
οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορίνθου και των Αστυνομικών Τμημάτων Κιάτου, Κορίνθου και Βραχατίου, ένας (1) 26χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, ο οποίος κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε στους αστυνομικούς.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει ακόμη τέσσερις (4) συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, προέκυψε ότι, οι ανωτέρω διέπραξαν τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών:
  • Την 1/2.6.2015, στο Λέχαιο Κορινθίας, αφαίρεσαν όχημα ημεδαπού το οποίο βρέθηκε εγκαταλειμμένο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
  • Την 2.6.2015 το πρωί, στη Συκιά Κορινθίας, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού προσωπικά του έγγραφα.
  • Την 2.6.2015 το πρωί, στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρήματα.
Ο 26χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του 26χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου