Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ο Γ. Μπουτάρης πρώτος επιβάτης της πτήσης Θεσσαλονίκης - Πάτρας

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα είναι ο πρώτος επιβάτης της πτήσης από τη συμπρωτεύουσα στο Αεροδρόμιο του Αράξου! Η νέα αεροπορική γραμμή θα εγκαινιαστεί στις 15 Ιουνίου. Για εκείνη την ημέρα και... με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μπουτάρη έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με φορείς της Δυτικής Αχαϊας.

H αεροπορική εταιρεία astra με την ουσιαστική έναρξη της θερινής περιόδου θα κάνει το πρώτο της δρομολόγιο σκοπεύοντας να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στις συγκοινωνίες εγκαινιάζοντας μια γραμμή η οποία αποδεδειγμένα μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από κερδοφόρα αρκεί να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Η τιμή του εισιτηρίου θα ξεκινά από 39 ευρώ γεγονός που αυτομάτως καθιστά τη γραμμή κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική σε σχέση με άλλους τρόπους μετακίνησης με προορισμό από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο.

Στόχος της εταιρείας είναι ιδιαίτερα κατά την χειμερινή περίοδο – όπου σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη οι κοινότητες των Πατρινών και Θεσσαλονικέων αριθμούς αρκετές χιλιάδες ( φοιτητές , σπουδαστές , στρατευμένοι, ένστολοι) – μα υπάρχουν δρομολόγια σε καθημερινή βάση.

Παράλληλα κατά τη θερινή περίοδο η λειτουργία της γραμμής αποσκοπεί να παίξει και ρόλο ενδιάμεσης μετακίνησης τουριστών από τη Βόρειο και νοτιοδυτική Ελλάδα αντίστοιχα προς τα νησιά του ιονίου αλλά και προς τουριστικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου