Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ (ΦΩΤΟ)


Στη δημοσιότητα, με απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, δόθηκαν οι φωτογραφίες του 22χρονου Κωνσταντίνου Ματεμτζή, ο οποίος συνελήφθη στις 13 Μαίου 2015 από τη Διεύθυνση Δίωξης...

Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην Κηφισιά, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές αναπαραστάσεις ανηλίκων, πράξεις τελεσθείσες μέσω διαδικτύου.
Ο 22χρονος γιος του γνωστού επιχειρηματία αλυσίδας αθλητικών ενδυμάτων, έχει... προφυλακιστεί. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της 14χρονης, σύμφωνα με την οποία άγνωστος χρήστης στο Facebook, αφού προσάρμοσε ύστερα από ψηφιακή επεξεργασία/μοντάζ, σε ένα γυναικείο γυμνό σώμα, φωτογραφία του προσώπου της, στη συνέχεια της απέστειλε την επεξεργασμένη φωτογραφία και την απειλούσε ότι θα τη δημοσίευε στο διαδίκτυο, αν δεν του έστελνε βίντεο της ίδιας με γυμνό περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, αφού ο δράστης έλαβε το βίντεο, με την απειλή ότι θα το αναρτήσει στο διαδίκτυο, την εξανάγκασε να του αποστείλει και άλλα βίντεο της ίδιας. Μετά από έρευνα της Δίωξης, εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του δράστη και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, είναι φοιτητής Οικονομικών στο «The London School of Economics and Political Science» και γιος επιτυχημένου επιχειρηματία και διευθυντικού στελέχους εταιρίας στο χώρο της ένδυσης και της εμπορίας ρούχων. Ο 22χρονος φοιτητής, ο οποίος τελείωσε το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων έχει χόμπι το μπιλιάρδο και μάλιστα έχει συμμετάσχει σε διάφορα τουρνουά. Στο πολυτελές σπίτι του στην Κηφισιά οι γονείς του του έχουν παραχωρήσει δικό του χώρο με ένα τραπέζι μπιλιάρδου για να μπορεί να εξασκείται.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο ίδιος ο 22χρονος πριν από πέντε χρόνια έχει μιλήσει και στη Βουλή των Ελλήνων αφού συμμετείχε ως μαθητής της Γ' τάξης του Λυκείου στις ΙΕ συνεδριάσεις της Βουλής των Εφήβων το 2010 με αντικείμενο εργασιών τον «Τουρισμό» και την «Ενέργεια».

Στην τοποθέτησή του, ο μαθητής τότε, είχε επισημάνει την ανάγκη εξεύρεσης λύσης για το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, προτείνοντας μάλιστα και τρόπους για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου