Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΣΥΛΛΗΨΗ ΛΗΣΤΟΥ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής, καθώς και μια  περίπτωση κλοπής σε....
οικία ημεδαπού, στην Κόρινθο Κορινθίας
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και για κλοπή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 20χρονος, την 18.1.2015 το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, αφού μπήκε σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, με την χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Eπιπλέον, ο ανωτέρω την 1.7.2014 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, μπήκε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικό υπολογιστή, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα, τρία (3) ρολόγια χειρός, καθώς και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου