Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Στο πλαίσιο της πρόληψης, αλλά και της αντιμετώπισης παραβατικών συμπεριφορών, πραγματοποιήθηκε σήμερα (18.3.2015) το πρωί, αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στο Βασιλικό Κορινθίας (περιοχή Τουρκογέφυρα), η οποία πραγματοποιήθηκε από ....
δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία υλοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε σαράντα εννέα (49) άτομα, καθώς και σε δεκαπέντε (15) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά δέκα (10)άτομα, ενώ συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα.
Πιο αναλυτικά:
  • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ,για παράνομη κατοχή όπλου,κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
  • Ένας (1) ημεδαπός ΡOMA, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
  • Επτά (7) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Κατά την επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο και  τρία (3) φυσίγγια. Επιπλέον, κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική συσκευή και ένα μηχάνημα, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου