Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ

Σήμερα 20 Μαρτίου 2015 και εις τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Κορίνθου κ. Διονύσιο οι Εκκλησιαστικοί Επίτροποι και οι Αναπληρωτές αυτών του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Ασπροκάμπου
εις τον οποίο παρατηρείται το.....
φαινόμενο με τον Εσταυρωμένο, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Ασπροκάμπου κ. Νικόλαος Καραχοντζίτης, ως εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινωνίας. Εκ μέρους των Εκκλ. Επιτρόπων και προκειμένου να αρθεί η παρεξήγησις η οποία είχε, υπαιτιότητι τρίτων, δημιουργηθεί, δηλώθηκε συγγνώμη και ότι ανακαλούν τις παραιτήσεις τους και αναλαμβάνουν και πάλι τα καθήκοντά τους, τα οποία και θα εκπληρώσουν, όπως και στο παρελθόν έκαναν, σύμφωνα με τα όσα οι Εκκλησιαστικοί Κανόνες και οι Νόμοι της Πολιτείας ορίζουν και με υιικό σεβασμό και υπακοή εις το πρόσωπο του Πνευματικού τους Πατέρα, Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, με τον οποίο οι σχέσεις των υπήρξαν άριστες και ουδέποτε διερράγησαν από την παραμικρά αντιδικία.
     Λόγω της αναρρωτικής αδείας του Εφημερίου του Ναού, παρακάλεσαν να φροντίσει υπηρεσιακώς η Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου δια την κάλυψη του ως άνω εφημεριακού κενού ώστε να λειτουργείται πλέον ο Ναός κανονικά, ιδιαιτέρως κατά την Μεγάλη Εβδομάδα, αίτημα το οποίο ασφαλώς και αυτονοήτως και με προθυμία έγινε δεκτόν.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου