Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Την ευκαιρία να πλησιάσει μια... ανάσα και το φετινό τίτλο από σήμερα έχει ο Ολυμπιακός, που θα υποδεχθεί στις 16:45 στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης στην τελευταία αναμέτρηση της (εξ αναβολής) 26ης αγωνιστικής.
Με τον Παναθηναϊκό να χάνει χθες στο Περιστέρι και....
τους «πράσινους» να τελούν σε αναμονή της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τη γνωστή αφαίρεση των τριών βαθμών, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο +6 από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους αν δεν ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση και οι ίδιοι νικήσουν τους σκληροτράχηλους Αρκάδες, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, με τον Πανθρακικό.
Ο Βίτορ Περέιρα γνωρίζει πολύ καλά ότι το αυριανό είναι ένα κομβικό παιχνίδι, αφού αν μετά την Ξάνθη νικήσει και το πελοποννησιακό συγκρότημα θα έχει τελειώσει με τα δύο δυσκολότερα παιχνίδια του έως το τέλος του πρωταθλήματος, μιας και όταν φτάσει ο αγώνας στα Γιάννενα, κατά πάσα πιθανότητα ο τίτλος θα έχει κριθεί.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Μήτρογλου, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός αποστολής, σε αντίθεση με τον Ελαμπντελαουί που επιστρέφει. Τις υπόλοιπες θέσεις της 18αδας πήραν οι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Μαζουακού, Διαμαντάκος, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σιόβας και Ντοσεβί.
Από την πλευρά του, ο Αστέρας δεν θα εμφανιστεί στο Φάληρο για να χάσει. Αντίθετα, η ομάδα της Τρίπολης έχει επανακάμψει μετά από μια περίοδο ατυχών αποτελεσμάτων, επανήλθε στο γνωστό υψηλό επίπεδο απόδοσης και είναι βέβαιο πως απέναντι στον Ολυμπιακό θα διεκδικήσει με πείσμα ό,τι μπορεί να πάρει.
Για την αποστολή ο τεχνικός του συλλόγου, Στάικος Βεργέτης, επέλεξε τους, Μπαντή, Θεοδωρόπουλο, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλο, Τιε Μπι, Τσοκάνη, Λούι, Παντελιάδη, Κουρμπέλη, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Σκούρτη και Μπαράλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου