Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Σταύρος Θεοδωράκης: Αν δεν κρατηθούμε στην Ε.Ε. θα είναι προδοσία

Ως προδοσία χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης οιαδήποτε άλλη πράξη της ελληνικής κυβέρνησης εκτός μιας πρότασης που θα μας κρατήσει στην ΕΕ.



Ο επικεφαλής του Ποταμιού διευκρίνισε σε δήλωσή του στην Καθημερινή ότι ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε στους πολιτικούς αρχηγούς και στον ελληνικό λαό ότι θα φέρει τη πολυπόθητη συμφωνία ώστε να τελειώσει το δράμα των πολιτών και... αυτό πρέπει να κάνει.


«Οι Έλληνες θέλουν λύση. Ο Πρωθυπουργός στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών δεσμεύτηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι θα φέρει αυτή τη λύση χωρίς να διακινδυνεύσει την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη. Άλλωστε, την ίδια δέσμευση είχε δώσει και στον ελληνικό λαό λέγοντας «ψηφίστε ΟΧΙ και σε 48 ώρες θα φέρω συμφωνία και θα ανοίξω τις τράπεζες». Το δράμα λοιπόν κάπου εδώ πρέπει να τελειώσει. Η κυβέρνηση πρέπει να καταθέσει την πρότασή της που θα μας κρατήσει στην ΕΕ. Κάθε άλλη πράξη είναι προδοσία και θα αντιμετωπισθεί ως προδοσία από τον ελληνικό λαό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου