Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ... ΔΝΤ!

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΤΡΕΜΗ, ΣΠΥΡΑΚΗ, ΣΡΟΪΤΕΡ ΚΑΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Δικαστικά εναντίον της εφημερίδας «Ακρόπολη» εξαιτίας της δημοσίευσης "λίστας" με ονόματα δημοσιογράφων που δήθεν χρηματίζονταν από το ΔΝΤ πρόκειται να.......
κινηθούν πολλοί από τους δημοσιογράφους που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα. «Ενημερώθηκα για τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Η Ακρόπολη» στις 17 και 18 Ιουνίου 2015 τα οποία είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά και θίγουν την προσωπικότητά μου, την τιμή και την υπόληψή μου. Κατόπιν αυτών, επικοινώνησα με τους δικηγόρους μου, προκειμένου να προχωρήσουν στα δέοντα ένδικα μέσα» αναφέρει με σημερινή της δήλωση η κυρία Ολγα Τρέμη.

Αμεση ήταν και η αντίδραση της ευρωβουλευτού της ΝΔ. Μαρίας Σπυράκη η οποία ανάρτησε στον λογαριασμό της στο facebook τα εξής: «Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ακρόπολη» σε ό, τι αφορά στο πρόσωπο μου είναι απολύτως ψευδές και άκρως δυσφημιστικό. Ουδέποτε συμμετείχα σε σεμινάριο ή ημερίδα που διοργάνωσε το ΔΝΤ. Ουδέποτε έλαβα αμοιβή ή δώρο από εκπρόσωπο του ΔΝΤ. Έχω αναθέσει στον δικηγόρο μου να αποστείλει εξώδικο με το οποίο ζητώ από τους υπευθύνους της εφημερίδας να ανακαλέσουν άμεσα το ψευδές δημοσίευμα και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη» .

Με ένα tweet ο Αντώνης Σρόιτερ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να καταθέσει αγωγή «Προς λαθρόβιο έντυπο "Ακρόπολις": Επειδή τα παίρνω πράγματι, αλλά μόνο στο κρανίο, έρχονται αγωγές. Η και σφαλιάρες, αν συναντηθούν οι δρόμοι μας».

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Πρετεντέρης όπως αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Ανατροπής στο twiiter «έδωσε εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους του να ασκήσουν κατά του εντύπου τα δέοντα ένδικα μέσα».

Αντίστοιχη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι και η αντίδραση των παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής του Mega, Κοινωνία ώρα Mega, Γιώργος  Οικονομέας και Δημήτρης Καμπουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου