Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Πάρα πολύ κόσμο είχε το μεγάλο συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη!». Χιλιάδες......
πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που δόθηκε για μια συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ενωση και συγκεντρώθηκαν από τις 7.30 το απόγευμα στο χώρο μπροστα από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα υπέρ της Ευρώπης
Μάλιστα, αρκετοί από τους συγκεντρωμένους που έχουν κατακλύσει το χώρο ανέβηκαν τα πλαινά σκαλιά της Βουλής, πίσω από το μνημείο, κρατώντας σημαίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Παρόντες στο συλλαλητήριο είναι αρκετοί βουλευτές της αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Δένδιας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Αδωνις Γεωργιάδης.
Η συγκέντρωση, σύμφωνα με τους διοργανωτές της, έχει στόχο να καταθέσει «την αγωνία και διαμαρτυρία μίας μεγάλης μερίδας πολιτών, για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης, αγωνία για την κατάληξη και διαμαρτυρία για την αποσπασματική και ελλιπή ενημέρωση».
«Στόχος μας επίσης είναι να διατρανώσουμε την προσήλωσή μας στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την προστασία των κατακτήσεων δύο γενεών» αναφέρεται.
«Περιμένουμε όλους, χωρίς πανό, χωρίς σημαίες, χωρίς συνθήματα, ειρηνικά να γεμίσουν το Σύνταγμα. Προτείνουμε όπλο μας να είναι μια σφυρίχτρα – να αφυπνισθούν, έστω και συμβολικά, οι συμπολίτες μας» αναφέρεται στην πρόσκληση που είχε διαδοθεί διαδικτυακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου