Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

34o Rally Sprint Κορίνθου με 50 συμμετοχές

Το 34ο RallySprintΚορίνθου, που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας, έχει μπει στην τελική ευθεία πριν την εκκίνησή του, το πρωί της Κυριακής 21 Ιούνιου 2015.

Η ειδική διαδρομή ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ μήκους 16,50 χιλιομέτρων είναι  έτοιμη να...
υποδεχθεί τα 50 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα, καθώς και τους θεατές που θα αποφασίσουν να βρεθούν στις «κερκίδες» της, προκειμένου να συνδυάσουν την καλοκαιρινή κυριακάτικη βόλτα τους, με την παρακολούθηση του αγαπημένου τους σπορ.
Ο Πανηγυρικός Ελεγχος Εξακρίβωσης του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελ.Βενιζελου της Κορίνθου το Σάββατο 20 Ιουνίου  2015 18.00 – 20.00, ενώ το αγωνιστικό μέρος θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα το πρωί. Το πρώτο από τα 50 πληρώματα του αγώνα, θα ξεκινήσει την ειδική διαδρομή στις 10.00, ενώ ο νικητής θα κριθεί μετά από 2 περάσματα .
Οι συμμετέχοντες, τιμούν με την παρουσία τους για ακόμη μια χρονιά την λέσχη μας, αφού η παρουσία 50 πληρωμάτων στον αγώνα, σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο, σε συνδυασμό με γεμάτο πρόγραμμα αγώνων  δείχνει την έμπρακτη στήριξη των πληρωμάτων, την οποία η Α.Λ.Α.Κoρινθίας , προσπαθεί πάντοτε να ανταμείψει, προσπαθώντας για  έναν ασφαλή, καλό  αγώνα.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο αγώνας έχει  με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Κορινθίων, που αποτελεί και το θεσμικό χορηγό του αγώνα.


Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά στον αγώνα όπως πρόγραμμα, ωράριο, χάρτες, συμμετοχές, αποτελέσματα κ.α., πληκτρολογήστε www.rallysprint.gr  ώστε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του 34ου Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου