Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η Άννα Γουίντουρ ντύνει την Αμάλ

Κανείς δεν αρνείται την πρόσκληση για το ΜET Gala, το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά του Metropolitan που γίνεται πάντα την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου. Ειδικά όταν την πρόσκληση αυτή στη δίνει προσωπικά η Άννα Γουίντουρ, εκείνη που.... διοργανώνει το γκαλά κάθε χρόνο. Πόσο μάλλον όταν η Άννα έχει ταξιδέψει τόσα μίλια για σένα, από τη Νέα Υόρκη στη Βενετία, για να μη χάσει το γάμο σου.

Ε, και όταν σου λέει πως θα σε βάλει να κάτσεις και μαζί της, στο ίδιο τραπέζι, μαζί με το σύζυγο, το να πεις όχι διαγράφεται κατευθείαν από τις επιλογές σου.  Ναι, ναι για την Αμάλ και τον Τζορτζ μιλάμε, που κατέφθασαν από τους πρώτους στο κόκκινο χαλί του MET, εκείνος με ένα Giorgio Armani tuxedo, εκείνη με ένα κόκκινο John Galliano for Maison Margiela. Και μαντέψτε τι - η Άννα επέβλεψε το fitting του φορέματος. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τη φωτογραφία στο account του Margiela, με τον Galliano στα πόδια της Αμάλ να διορθώνει το φόρεμα και την Άννα να επιβλέπει διακριτικά από πίσω.

Τα άτομα στη φωτογραφία συνδέονται με παραπάνω από έναν τρόπο: όπως είναι γνωστό, το νυφικό της Αμάλ το σχεδίασε ο Oscar de la Renta. O de la Renta ήταν και εκείνος που έδωσε μία θέση στον οίκο του για τον Galliano, το 2013, φέρνοντας τον ξανά στο σχεδιαστικό προσκήνιο μετά την απομάκρυνσή του από τον Dior το 2011 λόγω αντισημιτικών σχολίων. Προφανώς η Άννα, χρόνια φίλη και με τον Oscar και τον Γκαλιάνο, ήταν και εκείνη που ενθάρρυνε τη γνωριμία με τους Κλούνεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου