Τρίτη 5 Μαΐου 2015

  ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΝΥ-ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΙΜΗΣ!


Σε μια δήλωση την οποία όλοι λένε στις συζητήσεις, αλλά κανένας δεν τολμάει να την πει δημοσίως προχώρησε σήμερα ο Γιάννης Πανούσης. Σχολιάζοντας τη δολοφονία της Άννυ, ο Γ. Πανούσης δήλωσε ότι υπάρχει ένας...
κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές και.... πρόσθεσε: «Γι' αυτό σας είπα ότι εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο και του δράστη».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm, ο Γ. Πανούσης αναφέρθηκε στο έγκλημα. «Δεν μπορεί κανείς ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για μια ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά. Πολλώ μάλλον που ήταν και παιδί του –δεν ήταν ένα ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο» είπε ο υπουργός.

Πρόσθεσε ότι πρόκειται για μία σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης, η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. «Δεν έχει τίποτα να πεις» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον δράστη του εγκλήματος, τον πατέρα της Άννυ, ο κ. Πανούσης είπε: «Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο».

Και πρόσθεσε: «Όταν σκοτώσεις τη μάνα σου ή το παιδί σου... και όλα ατά με βιασμούς ή τέτοιου είδους δολοφονίες. Υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Άρα γι’ αυτό σας είπα ότι εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο και του δράστη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου