Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Πόσο κότα και μηδενικό είσαι...

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι πρωτοφανείς δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη και η χυδαία επίθεση του από πίστας στη Μελίνα Μερκούρη, την οποία αποκάλεσε....
... "Θεά του κ@λου".
Στα social media έχει γίνει ο κακός χαμός, ενώ και τηλεοπτικά πρόσωπα σχολίασαν αρνητικά τις ύβρεις του Σφακιανάκη στην αξέχαστη Μελίνα. Ωστόσο, εκείνος που βγήκε από τα ρούχα του και τα έχωσε άγρια στον τραγουδιστή, ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος,, ο οποίος μέσα από την εκπομπή του τόνισε πόσο ντροπιαστικό και δειλό είναι να μιλάς με αυτό τον τρόπο για κάποιον που έχει πεθάνει.
«Να μιλάς για έναν πεθαμένο που δεν έχει τον τρόπο να σου απαντήσει, να υποστηρίξει τον εαυτό του, πόσο κότα είσαι; Πόσο μηδενικό είσαι για να κάνεις αυτό το πράγμα; Πού θέλεις να φτάσεις τον εαυτό σου; Πιο κάτω κι από τον πάτο; Για να χρησιμοποιείς αυτές τις εκφράσεις για ένα άνθρωπο που έχει πεθάνει, ό,τι και να ήτανε! Που η Μελίνα Μερκούρη το '85 ήταν η μόνη η οποία είχε φέρει στην Αθήνα τον Ζακ Λανγκ, τον Μιτεράν, στην Ακρόπολη. Εκανε ένα έργο που είχε μερικούς ανθρώπους που το ακολούθησαν. Τι ντροπή, τι ντροπή...» δήλωσε σε έξαλλη κατάσταση ο Φώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου