Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Με το πρόσχημα ότι θα επένδυαν τα χρήματά τους σε τράπεζα του εξωτερικού, φέρονται να εξαπάτησαν δύο κατοίκους της Πάτρας, ένας 57χρονος και μία 48χρονη, που....
συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Οι συλληφθέντες κατάφεραν να αποσπάσουν πριν από λίγες ημέρες από μία 40χρονη, το χρηματικό ποσό των 6.150 ευρώ, με το πρόσχημα επενδυτικού κέρδους, καταθέτοντάς τα σε λογαριασμό τράπεζας του εξωτερικού. Επίσης, με το ίδιο πρόσχημα, η 48χρονη, κατάφερε να αποσπάσει από 72χρονο, το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες μετά την καταγγελία που έκανε στην Ασφάλεια Πατρών ένας 62χρονος, σύμφωνα με την οποία, οι δύο συλληφθέντες απαιτούσαν με απειλές κατά της ζωής του, να τους δώσει 2.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών, προσημείωσαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και το έδωσαν στον 62χρονο, προκειμένου να το παραδώσει στους δύο δράστες, σε προκαθορισμένη συνάντηση που κανόνισε μαζί τους, χθες το βράδυ στην Πάτρα.
Μόλις η 48χρονη παρέλαβε το χρηματικό ποσό από τον 62χρονο, συνελήφθη μαζί με τον 57χρονο.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, προέκυψαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, στοιχεία για τις δύο υποθέσεις εξαπάτησης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται, προκειμένου να οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου