Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Run Santa, run!


EMAIL
FACEBOOK
TWITTER
MORE
Οι Αθηναίοι που λατρεύουν τον μαραθώνιο και τα Χριστούγεννα έχουν επιτέλους το ιδανικό event αφού φέτος, διεξάγεται για πρώτη φορά στην Αθήνα το Santa Run, ένας μαραθώνιος με χριστουγεννιάτικο ύφος.
Οι συμμετέχοντες δρομείς ντύνονται με στολές του Άη Βασίλη σε έναν συμβολικό αγώνα χωρίς χρονομέτρηση, αφού στόχος είναι...
η δημιουργία μιας Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της Αθήνας και η ενίσχυση ενός επιλεγμένου φιλανθρωπικού φορέα. Έτσι, κάθε δρομέας -Αγ. Βασίλης θα προσφέρει το δικό του… Αγιοβασιλιάτικο δώρο μέσω της συμμετοχής του!
Σημείο αφετηρίας και τερματισμού θα είναι το City Link στο κέντρο της Αθήνας και οι συμμετέχοντες θα τρέξουν μία απόσταση 2.5 χλμ, διασχίζοντας την καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας.
Για την πρώτη διοργάνωση του Santa Run Athens οι συμμετοχές είναι περιορισμένες με ανώτατο όριο τα 500 άτομα. To αντίτιμο συμμετοχής για κάθε δρομέα έχει οριστεί στα €10 και το σύνολο των χρημάτων θα δοθεί στην Αποκατάσταση Παιδικών Χαρών Δήμου Αθηναίων.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τα Holmes Place και την ομάδα του Spetses mini Marathon, ενώ συνδιοργανωτής θα είναι ο ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).
Οι εγγραφές για το 1ο Santa Run Athens, πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες των Holmes Place στην Αθήνα, στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα, από όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Αγ. Βασίλη.
Φορέστε τη στολή Άγιου Βασίλη και τη γιορτινή σας διάθεση και πάμε να τρέξουμε όλοι μαζί για... καλό σκοπό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου