Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

'ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ''...

Το τιμώμενο πρόσωπο στην επετειακή εκδήλωση για τη Συμβολαιακή Γεωργία, που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της στην Καβάλα...
η εταιρία «Μισσιριάν ΑΕ», σε συνεργασία με το δίκτυο των καπνοπαραγωγών της ήταν στην εκδήλωση του Σαββάτου ο πρόεδρος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας.


Όπως αναφέρει το kilkis24.gr  ο κ. Σάλλας αποκάλυψε στην ομιλία του ότι εκτός από την επέκταση των προγραμμάτων της Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας η Τράπεζα Πειραιώς θα αναλάβει και νέες πρωτοβουλίες προς τους παραγωγούς, τους μεταποιητές και όσους εμπλέκονται στην παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία αγροτικών προϊόντων της χώρας.

Επίσης, υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς από τον πρώτο χρόνο της πλήρους εφαρμογής του έχει ήδη αφήσει το ποσοτικό και ποιοτικό του αποτύπωμα, καθώς αναβαθμίζει την εμπορική λειτουργία στον πρωτογενή τομέα και οδηγεί αυτούς που εντάσσονται σε βελτίωση ποιότητας και εισοδημάτων.

«Η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει σήμερα ισχυρή τεχνογνωσία για να εξυπηρετήσει συνολικά την αγροτοδιατροφική αλυσίδα, οπότε μπορεί και θα πάρει σοβαρού μεγέθους πρωτοβουλίες για το καλό της Εθνικής Οικονομίας» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι η τράπεζα «έχει τους απαραίτητους πόρους αλλά κυρίως τη βούληση για να το πράξει».

Μέχρι σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς έχει συνάψει πάνω από 100 προγράμματα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, στα οποία έχουν ενταχθεί πάνω από 14.000 αγρότες. Το αποτέλεσμα είναι εξαγωγές της τάξεως του ενός δισ. ευρώ, μέγεθος που αντιπροσωπεύει το 20% των ελληνικών εξαγωγών αγροτικών προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου