Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ομολόγησε τη δολοφονία 42χρονου σε κεντρικό δρόμο της Τρίπολης Κύριο

Οι σοβαρές οικονομικές διαφορές ήταν το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας του 42χρονου ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου και πατέρα ενός τετράχρονου αγοριού με τρεις σφαίρες, που ήταν γνωστός ως «Διάβολος», μέσα σε κτίριο της ιδιοκτησίας του σε κεντρικό δρόμο της Τρίπολης....

Ένας 55χρονος που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ενδυμάτων έχει ομολογήσει το έγκλημα που έγινε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου και φέρεται να δικαιολογήθηκε ότι όφειλε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο θύμα, αλλά ο 42χρονος τον πίεζε αφόρητα απαιτώντας να του καταβάλλει και υπέρογκο τόκο. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στα τηλέφωνα του νεκρού, από την οποία διαπίστωσαν ότι λίγο πριν δολοφονηθεί είχε επικοινωνήσει με τον 55χρονο.
Ο φερόμενος ως δράστης περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας πώς πυροβόλησε τον 42χρονο μέσα στο γραφείο του και έφυγε, αφού πρώτα μάζεψε τους κάλυκες από τις σφαίρες. Όμως, το θύμα κατάφερε να βγει αιμόφυρτο στο δρόμο για να ζητήσει βοήθεια. Η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας επιβεβαιώνει την εξιχνίαση της υπόθεσης, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες καθώς επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το πρωί της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο δράστης ισχυριζόταν ότι κίνητρο του εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι το θύμα είχε δηλητηριάσει τα σκυλιά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου