Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΣΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Την Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11.00 π. μ., στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» στην Αρχαία Κόρινθο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για .......
τα παιδιά των Ιερέων της Ι. Μητροπόλεώς μας καθώς και των Υπαλλήλων των Γραφείων.
Είναι η γνωστή πλέον εκδήλωση που καθιέρωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος για να τιμά τις οικογένειες των Ιερέων μας, οι οποίοι αναλώνονται στο έργο της πνευματικής διακονίας των πιστών αλλά και για να επικοινωνεί με τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Θέλει ακόμα ο Μητροπολίτης να συγχαρεί όσα εξ’ αυτών των παιδιών επέτυχαν ή ήδη φοιτούν σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές, και να ευχηθεί ολοκάρδια σ’ αυτά και τις οικογένειές τους μοιράζοντάς τους δώρα με την ευκαιρία των γιορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου αλλά και την είσοδό μας στο νέο πολιτικό έτος 2015.
     Πατέρες με διπλή ιδιότητα οι Ιερείς μας, σαρκική και πνευματική, δέχονται τοιουτοτρόπως την φροντίδα, την στοργή, την μέριμνα και τις ευχές του κοινού πατέρα της Τοπικής μας Εκκλησίας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας μέσα από την εκδήλωση αυτή για τα παιδιά τους τα οποία αποτελούν το καμάρι και την ελπίδα της Εκκλησίας της Κορίνθου.

Τελευταία άρθρα από τον/την KORINTHOSTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου