Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

'ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΔΑΝΕΙΑ''...

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ...
Την πρώτη τους προεκλογική κόντρα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου είχαν το βράδυ της Δευτέρας η Ντόρα Μπακογιάννη...
και ο Γιάννης Δραγασάκης στο.......
..... κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.


Ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παρουσιάσει ένα σχέδιο βάσει του οποίου η Ελλάδα θα δανείζεται πλέον μόνο για επενδύσεις και όχι για να αποπληρώνει τα παλαιά δάνεια.

Μιλώντας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δανειστές ο κ. Δραγασάκης τόνισε ότι «δεν θα την καταγγείλλουμε αλλά θα τη διαπραγματευτούμε».

Σημείωσε, δε, ότι ακόμα και πράγματα που πρέπει να συνεχιστούν, αυτό θα γίνει υπό νέο πολιτικό πλαίσιο.

Κάλεσε, τέλος, τους πολίτες να μην αρκούνται μόνο στα αρνητικά μηνύματα για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα θετικά μηνύματα που έρχονται από όλη την Ευρώπη.

Από την πλευρά της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την ανησυχία της μήπως από τις ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ έρθει ένα νέο Μνημόνιο «δέκα φορές χειρότερες».

Παράλληλα υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση τα ευρωπαϊκά κοινοβουλια να διαγράψουν το ελληνικό χρέος και να δώσουν νέα δάνεια.

Απευθυνόμενη, τέλος, στους πολίτες τους κάλεσε να αναλογιστούν ότι «οι εκλογές αυτές, χωρίς δίχτυ ασφαλείας,  βάζουν την χώρα σε περιπέτεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου