Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Το Enduro Festival επιστρέφει στην Ζήρεια


Το Enduro Festival επιστρέφει στην Ζήρεια όπου με την συνδιοργάνωση του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας και την υποστήριξη του Δήμου Ξυλοκάστρου...
...αναλαμβάνουν να διοργανώσουν ένα διήμερο event για τους φίλους του χωμάτινου και on-off χώρου της μοτοσικλέτας.

Το Σαββατοκύριακο 05-06 Οκτωβρίου στο Αθλητικό κέντρο Ζήρειας θα έχετε την δυνατότητα να οδηγήσετε σε τρεις διαφορετικής δυσκολίας πίστες την μοτοσυκλέτα σας, καθώς και να συμμετέχετε σε μια σηματοδοτημένη γνήσια διαδρομή enduro 65 χλμ (προσομοίωση αγώνα) στην γύρω περιοχή. Τέλος για τους φίλους των μεγάλων on-off θα υπάρξει tour διαδρομή στην γύρω περιοχή.

Όλα αυτά στον φιλόξενο χώρο του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας, με φόντο την κορυφή της Ζήρειας (υψόμετρο 2.374 μ.) όπου για δυο ημέρες οι διοργανωτές θα φροντίζουν να περάσετε όμορφα. 


Ενημερωτικά οι υπηρεσίες του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμες με ελάχιστο κόστος στους συμμετέχοντες (ζεστό νερό, τουαλέτες) όπως και η σίτηση (μπουφές) καθ' όλο το Σαββατοκύριακο. Ο χώρος γύρω από το σαλέ συνιστάτε για ελεύθερο camping, ενώ η περιοχή διαθέτει πολλά ξενοδοχεία - ταβέρνες.

Θα υπάρξουν παρουσίες εταιριών και test rides του χώρου της μοτοσυκλέτας για τις οποίες θα ενημερωθείται σύντομα. Επίσης θα βρείτε παρουσίες εταιριών αξεσουάρ με πολλές προσφορές ειδικά για το event.

Ελάτε το Σαββατοκύριακο 05 και 06 Οκτωβρίου στο Αθλητικό κέντρο Ζήρειας και ζήστε ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. 
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ

Πληροφορίες: Δημήτρης Χελιώτης (210 9210933 / 6972 235244), Δημήτρης Γεωργίου (6948 064102 / 6941 550983)

Χορηγός επικοινωνίας: enduro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου