Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Απεργιακές Δράσεις της Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας


Συγκέντρωση στον πεζόδρομο και ενημέρωση των πολιτών, πορείες σε Κόρινθο και Αθήνα αλλά και συναντήσεις με γονείς και κηδεμόνες έχουν προγραμματίσει για τις επόμενες ημέρες οι καθηγητές της Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας.

Σε σχετικό δελτίο τύπου διαβάζουμε:

Από την επιτροπή αγώνα, η οποία είναι ανοιχτή σε όποιον συνάδελφο θέλει να βοηθήσει στην οργάνωση των κινητοποιήσεων τις επόμενες ημέρες, έχουν αποφασιστεί μέχρι στιγμής οι εξής δράσεις: 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/9/13, 7.30 Μ.Μ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ «ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ (ΕΝΑΝΤΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ).

Μοιράζουμε υλικό της ΟΛΜΕ ενημερώνουμε τον κόσμο και οργανώνουμε τις επόμενες δράσεις μας.  Έχουν κληθεί να παρευρεθούν όλα τα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προκειμένου να συντονίσουμε τις κινητοποιήσεις μας ενόψει της πανυπαλληλικής απεργίας 18 και 19 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/9/13. 8.00 Π.Μ. ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ (Άργους 17),  ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ). ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ «ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ» ΣΤΙΣ 10.30 Π.Μ. .

ΤΡΙΤΗ 17/9/13 7.30 Μ.Μ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ «ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ». 

Παρακαλούμε τους διευθυντές και τους συλλόγους διδασκόντων  να ενημερώσουν το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου τους για τη συνάντηση.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου