Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Πέτρος Τατούλης «Στην Πελοπόννησο ανοίγουμε δρόμους, δεν έχουν θέση τα βαρίδια του παρελθόντος»


«Σε όσους προσπαθούν να με εκβιάσουν τους απαντώ ότι καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Ελέγχομαι 30 χρόνια που βρίσκομαι στο δημόσιο βίο, χωρίς ποτέ να υπάρξει κάτι εναντίον μου. Αν τολμάτε, ανοίξτε και εσείς τους λογαριασμούς σας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, κατά τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Σε δελτίο τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου διαβάζουμε: 

«Θέλουμε μια σχολική μεταφορά αποτελεσματική, να απευθύνεται σε όσους πραγματικά έχουν ανάγκη και να είναι ασφαλής» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, κατά τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για την έγκριση των παρατάσεων των συμβάσεων μεταφοράς των μαθητών, μέχρι την ολοκλήρωση του διεθνούς διαγωνισμού, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών.
«Η σχολική μεταφορά αν συνεχίζει να υπάρχει σήμερα, οφείλεται εν μέρει και στις δικές μας πρωτοβουλίες να ζητήσουμε τη μεταφορά της αρμοδιότητας και να πετύχουμε σημαντικό εξορθολογισμό και μείωση του κόστους, πριν καν το ζητήσει το Υπουργείο» συνέχισε ο Περιφερειάρχης και ζήτησε από όλους τους μεταφορείς συνεννόηση προκειμένου «στις δύσκολες αυτές στιγμές να επιβιώσουν όλοι».
Ο διεθνής διαγωνισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με τον κ. Τατούλη, αποτελεί το εχέγγυο της ασφαλούς και έγκαιρης μεταφοράς των μαθητών.

«Το έργο μας είναι μεγάλο και δεν το αντέχετε»

«Το έργο μας είναι μεγάλο και δεν το αντέχετε» απάντησε σε έντονο ύφος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε ισχυρισμούς για «αμαρτωλά» έργα στην Πελοπόννησο και τόνισε ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά και με την ίδια απόλυτη συνέπεια που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα απέναντι στους πολίτες, απορρίπτοντας συλλήβδην τις αόριστες και γενικόλογες ηθικολογίες».
«Αν έχετε στοιχεία για τους ισχυρισμούς αυτούς σας προκαλώ να απευθυνθείτε στα αρμόδια θεσμικά όργανα της δικαιοσύνης» δήλωσε επίσης ο Περιφερειάρχης.

«Δεν σας φοβόμαστε, λέμε την αλήθεια στους πολίτες»

Απαντώντας σε προσωπικές επιθέσεις του εκπροσώπου του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης κάλεσε τα στελέχη του ΚΚΕ να ανοίξουν τους λογαριασμούς τους, ζητώντας παράλληλα ευθύνες για το πώς τολμά ένα κόμμα να μιλά με τέτοιο τρόπο όταν δεν έχει επιτρέψει ποτέ οικονομικό έλεγχο, όταν έχει δοσοληψίες με offshore εταιρείες. «Αρκετά ανέχθηκε ο Ελληνικός λαός τα στελέχη του ΚΚΕ να πληρώνονται από το κράτος και να καλύπτονται από το κόμμα τους».

Δεν φοβόμαστε, κατέληξε ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης, τα βαρίδια και τους κοινούς εκβιαστές που θέλουν να ανακόψουν το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. «Σε όσους προσπαθούν να με εκβιάσουν τους απαντώ ότι καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Ελέγχομαι 30 χρόνια που βρίσκομαι στο δημόσιο βίο, χωρίς ποτέ να υπάρξει κάτι εναντίον μου. Αν τολμάτε, ανοίξτε και εσείς τους λογαριασμούς σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου