Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αστυνομικών της Πελοποννήσου έξω από το Κέντρο Κράτησης Μεταναστών Κορίνθου (βίντεο)


Την διαμαρτυρία τους έξω από το Κέντρο Κράτησης Μεταναστών Κορίνθου, θα πραγματοποιήσουν αστυνομικοί της περιφέρειας Πελοποννήσου, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 πμ...
...ζητώντας να σταματήσει η αιμορραγία δυνάμεων που απαιτούνται για την φύλαξη του κέντρου.

Όπως σημειώνεται οι αστυνομικές δυνάμεις που καθημερινά μεταφέρονται στην Κόρινθο λείπουν από τον πολίτη και την ασφάλεια του.

Ένα χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας του κέντρου κράτησης τα αστυνομικά τμήματα της περιφέρειας βρίσκονται αποδυναμωμένα από προσωπικό ενώ σε συνδυασμό με τις τρομερές ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και παρά την υπερβολή προσπαθειών που καταβάλλονται από τους αστυνομικούς, το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς αστυνομικοί και πολίτες να εκτίθενται σε μεγάλο κίνδυνο, αντιμέτωποι καθημερινά με μια συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα.

«Μπροστά σε αυτά τα προβλήματα οφείλουμε να αντιδράσουμε» τονίζει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας Χρήστος Αδάμ.

«Καλούμε τους πολίτες της Κορίνθου να σταθούν στο πλάι μας σε αυτή την διαμαρτυρία» σημειώνει ο κ. Αδάμ,  καλώντας επίσης τους αιρετούς της Κορινθίας να πάρουν θέση και να διεκδικήσουν την ασφάλεια του πολίτη που εκπροσωπούν, αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση να στηρίξει τον αγώνα τους.

Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας Χρήστος Αδάμ
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου