Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ''ΦΑΚΕΛΑΚΙ''...

Με τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος και του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας συνελήφθη.......
από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, 36χρονος υπήκοος Κονγκό, ειδικευόμενος χειρουργός Γενικού Νοσοκομείου της Αθήνας.


Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία, την 31 Μαΐου είχε συνοδεύσει την 87χρονη μητέρα της σε Γενικό Νοσοκομείο της Αθήνας, την είχε εξετάσει ο συλληφθείς ιατρός, συστήνοντας συντηρητική θεραπεία και της είχε προτείνει να την πραγματοποιήσει ο ίδιος με επισκέψεις στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός κατά τη δεύτερη επίσκεψη απαίτησε ως αμοιβή το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ ανά επίσκεψη και ακολούθως, συμφώνησε να πληρωθεί συνολικά με το ποσό των 300 ευρώ, κατά την έκτη επίσκεψη.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, προχθές, στο σπίτι της 87χρονης ασθενούς, η κόρη της παρέδωσε στον γιατρό, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν στον 36χρονο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά τον χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου