Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Κρήτη: Ένοπλοι εισέβαλαν σε ξενοδοχείο - Τρεις τραυματίες

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής, στο ξενοδοχείο Creta Marris, στην περιοχή της Χερσονήσου, στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το cretalive, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στον....
χώρο του ξενοδοχείου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, προκειμένου να ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο της μονάδας.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού, με τους κουκουλοφόρους να φωνάζουν στον κόσμο να πέσει κάτω και τους χώρους του ξενοδοχείου να γίνονται πεδίο μάχης.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο πολύ γρήγορα και άρχισε η ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τριών δραστών, οι οποίοι φαίνεται να είναι παλιοί γνώριμοι των Αρχών.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύονται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο ένας φέρεται να έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο, ο δεύτερος στον ώμο και ο τρίτος στα πόδια.

Στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο καλάσνικοφ των δραστών, τα κλοπιμαία, καθώς και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη ληστεία.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ένας από τους ληστές είναι γνωστός φυγόδικος από το Ηράκλειο, ο οποίος φαίνεται να έχει τραυματιστεί στα πόδια και φαίνεται να είναι ένας από τους επικεφαλής της αδίστακτης συμμορίας.

Να σημειωθεί ότι την ώρα του περιστατικού, βρισκόταν σε εξέλιξη μαθητική εκδήλωση στον χώρο του μπαρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου