Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

.

Βγήκαν στις πλατείες οι πολίτες σε Κόρινθο, Τρίπολη και Καλαμάτα

Εκατοντάδες πολίτες, με πρόσκληση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, συγκεντρώθηκαν στις 6.00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης, στα Περιβολάκια της Κορίνθου, στην κεντρική πλατεία της.....
Καλαμάτας, αλλά και στις υπόλοιπες πόλεις-πρωτεύουσες των νομών της Πελοποννήσου, δηλώνοντας εμπράκτως τη στήριξή τους στην κυβέρνηση.
Με σύνθημα "Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν φοβόμαστε", άτομα κάθε ηλικίας αψήφησαν το τσουχτερό κρύο- το θερμόμετρο έδειχνε μείον 2 βαθμούς στο κέντρο της Τρίπολης- και συμμετείχαν στη συγκέντρωση υποστήριξης των προσπαθειών της κυβέρνησης για το τέλος της σκληρής λιτότητας και τη διάσωση της χώρας.
Μεγάλη συμμετοχή στην Πάτρα και σε άλλες πόλεις της Δυτικής Ελλάδας
Οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας φώναζαν συνθήματα, κρατούσαν ελληνικές σημαίες, καθώς και πανό που μεταξύ άλλων έγραφαν "Διεκδικούμε τις ζωές πίσω και αγωνιζόμαστε για αυτό", "Τέρμα στην λιτότητα και την ανεργία".
Παράλληλα, συλλογικότητες και φορείς που είχαν πάρει την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση, εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την συμμετοχή του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου