Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΤΕΡΑΣ 10ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ...

Ράμματα στο κεφάλι έκαναν οι γιατροί του νοσοκομείου της Βέροιας στο διευθυντή που χτύπησε ο πατέρας.......
ενός δεκάχρονου κοριτσιού. Οι γιατροί του συνέστησαν να βάλει κολάρο στον αυχένα και να αποφεύγει τις μετακινήσεις για τις επόμενες ημέρες.


Ο ίδιος βρίσκεται σε έντρομη κατάσταση καθώς ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι σώθηκε από θαύμα και δεν φέρει πιο σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Οι γιατροί του συνέστησαν αναρρωτική άδεια, ενώ ο ίδιος μετά το εξιτήριο που έλαβε μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να υποβάλλει μήνυση για σωματική βλάβη και διατάραξη της λειτουργίας του σχολείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής του σχολείου, αρνήθηκε να ενημερώσει τη γιαγιά ενός δεκάχρονου παιδιού σχετικά με την πρόοδο του, επειδή η νομοθεσία προβλέπει τη σχετική ενημέρωση σε συγγενείς α' βαθμού.

Όπως λέει στο protothema.gr o διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ημαθίας, κ. Διονύσης Διαμαντόπουλος, «αυτό που προέχει τώρα είναι η διαφύλαξη της ψυχολογικής κατάστασης του παιδιού. Ο διευθυντής απουσιάζει από τα καθήκοντά του για λόγους υγείας.
Από την πλευρά του έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον του πατέρα για σωματική βλάβη και διατάραξη της λειτουργίας του σχολείου».

Οι γονείς του συγκεκριμένου παιδιού βρίσκονται εν διαστάσει και η γιαγιά της νεαρής μαθήτριας ζήτησε να ενημερωθεί από τους δασκάλους για την πρόοδο της εγγονής. Ο διευθυντής, θέλοντας να κινηθεί στα πλαίσια  της νομιμότητας, απάντησε ότι δεν μπορεί να γίνει ενημέρωση σε συγγενείς που δεν είναι α' βαθμού.

Τότε ο πατέρας της μαθήτριας, μετέβη στο σχολείο για να λάβει την ίδια απάντηση από τον διευθυντή. Ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας, έχασε την ψυχραιμία του καθώς έθεσε το ζήτημα ισότιμης ενημέρωσης με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Όπως κατήγγειλε ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου, ο πατέρας της μαθήτριας, τον χτύπησε με το τηλέφωνο που υπήρχε πάνω στο γραφείο του διευθυντή και με μία καρέκλα.
Ο 37χρονος πατέρας έφυγε από το σχολείο προκειμένου να αποφύγει το αυτόφωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου