Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή: O «σέξι γκάνγκστερ» δεν γλίτωσε τη φυλακή

Η φωτογραφία του στο κρατητήριο είχε κάνει το γύρο του Διαδικτύου για έναν απροσδόκητο λόγο: Ο 30χρονος Τζέρεμι Μικς είχε συλληφθεί στην Καλιφόρνια για διάφορα αδικήματα σε σχέση με συμμορίες αλλά....
η κολακευτική του πόζα τού χάρισε όχι μόνο τον τίτλο του... «εγκληματία μανεκέν» αλλά μέχρι και ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.

Η νέα καριέρα του όμως θα πρέπει να περιμένει, γιατί τελικά ο Μικς καταδικάστηκε σε φυλάκιση πλέον των δύο χρόνων.

Το δικαστήριο, το οποίο τελικά δεν γοητεύτηκε από τα κάλλη του κατηγορούμενου, τον έκρινε ένοχο για ένοπλη ληστεία και τον καταδίκασε σε 27μηνη φυλάκιση και σε συνεδρίες συνολικά 500 ωρών σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Επιπλέον, όπως μεταδίδει το CBS, το δικαστήριο θα του επέβαλε και πρόστιμο 100 δολαρίων, αλλά διαπίστωσε πως ήταν σε αδυναμία να το πληρώσει.

Τον Ιούνιο, το αστυνομικό τμήμα του Στόκτον είχε ανεβάσει στο Facebook τη φωτογραφία του συλληφθέντα, όπως κάνει συνήθως, αλλά προκάλεσε ένα αναπάντεχο... τσουνάμι like από θαυμάστριες.

Να σημειωθεί ότι από τότε το αστυνομικό τμήμα δεν κατέβασε ποτέ τη φωτογραφία του Μικς, η οποία και έχει μαζέψει μέχρι σήμερα 101.994 like.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου