Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 1.3.2015 ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Με μεγάλη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Ημερίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας  με θέμα «Ενημέρωση για τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΓΕΜΗ» και την....
αποκλειστικά μέσω διαδικτύου εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών και επαγγελματιών από 1ης Μαρτίου 2015 για όλες  τις συναλλαγές με το επιμελητήριο ,όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος κ Βασίλης Νανόπουλος. 
Η ημερίδα απευθύνθηκε σε λογιστές, μεσαία και ανώτερα στελέχη λογιστηρίου (εργαζόμενοι σε εταιρίες και Λογιστικά γραφεία ) καθώς και σε όσους επιχειρηματίες/επαγγελματίες χρειάζονται τις νέες βασικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την χρήση των νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών ΓΕΜΗ. 
Οι συμμετέχοντες απέκτησαν ολοκληρωμένη εικόνα των βημάτων των διαφόρων διεργασιών των υπηρεσιών ΓΕΜΗ. 
Την ημερίδα εισηγήθηκαν ο Γεώργιος Γεωργακόπουλος, σύμβουλος και μέλος  του Εποπτικού Συμβουλίου ΓΕΜΗ, ο Σταύρος Βαρδαλάς - δικηγόρος παρά Αρείω Πάγω νομικός σύμβουλος και επιστημονικός συνεργάτης της ΚΕΕΕ, ο Γεώργιος Σουρμελής και  Αναστασία Ξαρχά, ειδικοί  επιστημονικοί Σύμβουλοι της ΚΕΕΕ 

 Ο  πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Βασίλης Νανόπουλος αναφέρθηκε επίσης και σε άλλα προγράμματα που υλοποιεί το Επιμελητήριο αυτή την περίοδο και αφορούν είτε την ψηφιακή σύγκλισηπωλήσεις μέσω διαδικτύου μέσω της υποδομής του επιμελητηρίου- είτε επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους όπως η δεύτερη ευκαιρία και για εργαζομένους που στηρίζουν την καινοτομία όπως το πρόγραμμα κατάρτισης στην καινοτομία και επιχειρηματικότητα . 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου