Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Mercedes-Benz C-Class Cabrio 2016: Επί νέας -ανοιχτής- βάσης

To πρωτότυπο που συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό κοντά στο Nurburgring αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι το μεσαίο sedan της γερμανικής φίρμας ετοιμάζεται να αποκτήσει μια.....
.... ανοιχτή εκδοχή, η οποία θα αναλάβει να «αναπληρώσει το κενό» της CLK που δεν απέκτησε ποτέ άμεσο «διάδοχο» αλλά, αντικαταστάθηκε από την μεγαλύτερη E-Class Cabriolet. 

Όπως και να έχει με την θέση της νέας ανοιχτής έκδοσης της νέας C-Class στην γκάμα των Γερμανών, το σίγουρο είναι ότι θα έχει ως αφετηρία την Coupe έκδοση της C-Class η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της σύντομα, υιοθετώντας ένα δυναμικότερο σχεδιασμό σε σχέση με τις μέχρι σήμερα οικείες εκδόσεις του μοντέλου. 

Σε ό,τι αφορά την Cabrio η οποία θα παρουσιαστεί επίσης μέσα στην επόμενη χρονιά αναμένεται να υιοθετήσει μια υφασμάτινη οροφή, συμπληρώνοντας τα χαρακτηριστικά της με την τεχνολογία και τους κινητήρες που ήδη συναντάμε στην γκάμα της C-Class. 

Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί στην περίπτωση της C-Class Cabrio είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, θα τιμολογηθεί χαμηλότερα από την SLK Roadster που θα μετονομαστεί σε SLC, αποτελώντας το προσιτότερο ανοιχτό μοντέλο της γκάμας της Mercedes-Benz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου