Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Με Ατζαγκούν, Κουτρουμπή αλλά χωρίς Καρέλη,στη ΤΡΙΠΟΛΗ ο ΠΑΟ

Συνέχεια στο ροτέισον από τον Γιάννη Αναστασίου ο οποίος επανέφερε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης τους ........
Ατζαγκούν και Κουτρουμπή με τον μεν πρώτο να επανέρχεται από τον τραυματισμό του και τον δεύτερο αφού πήρε κάποιες ανάσες.
Αντίθετα άφησε εκτός τον Νίκο Καρέλη ο οποίος έπαιξε ως βασικός στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό ενώ είχε χρησιμοποιηθεί και στην αναμέτρηση με την Βέροια. Άλλωστε ο νεαρός άσος προερχόταν και αυτός από τραυματισμό και ο έμπειρος τεχνικός του δίνει κάποιες ανάσες. 
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (07/12/2014 - 19:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί. 
Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα αρχικά, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.
Ο Σπυρόπουλος συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ οι Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ζέκα και Μέντες έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Αρκαδίας, που θα διεξαχθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για την 13η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.



Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι:
Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μπεργκ Μπούι, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Κλωναρίδης".
Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης έμειναν ο τιμωρημένος Μπούρμπος αλλά και οι Καρέλης, Πράνιτς, Σπυρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Σταματάκης και Μπερίσα.
Η επιστροφή του Πράνιτς και τα γλυκά του Καρέλη
Ο Ντάνιελ Πράνιτς επέστρεψε από την Κροατία όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες για ένα προσωπικό του πρόβλημα και προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το επόμενο ματς κόντρα στην Εστορίλ την Πέμπτη.
Όσο για τον Καρέλη ο οποίος είχε την ονομαστική του εορτή πήγε στο αθλητικό κέντρο των πράσινων με γλυκά και φυσικά δέχτηκε τις ευχές και τα πειράγματα όλων των συμπαικτών του και του προπονητικού επιτελείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου