Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του εορταστικού ωραρίου με εορταστικές εκδηλώσεις και με την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας , όπου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 19:00 έως τις 23:00 προκειμένου να διαφημιστεί ..........
η Κορινθιακή αγορά εντός των εορτών και να αντισταθμιστεί το γεγονός της λειτουργίας των καταστημάτων στη γειτονική Αθήνα την Κυριακή 14/12.
Πριν την έναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων θα γίνει για πρώτη φορά η φωταγώγηση  του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου  του Συλλόγου μας , καθώς και ο στολισμός του με αστέρια του φιλανθρωπικού οργανισμού MakeaWishKάνε μια ευχή ), μετατρέποντάς το σ ένα Δέντρο ευχών , όπου ο καθένας από εμάς με μια δωρεά 2€ ,θα αποκτά ένα χάρτινο αστεράκι και θα πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών , τριών έως δεκαοκτώ ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες .
Όταν το όνειρο ενός σοβαρά άρρωστου παιδιού γίνεται πραγματικότητα ,ενδυναμώνεται τόσο ,ώστε να μάχεται με ακόμη μεγαλύτερο σθένος ενάντια στην ασθένεια που απειλεί τη ζωή του.
Ας ευαισθητοποιηθούμε λοιπόν όλοι μας και ας ενισχύσουμε τη ζωή τους , με χαρά , δύναμη και ελπίδα .
Παράλληλα , η φιλαρμονική Κορίνθου και η μουσική απόJazzσυγκροτήματα σ’ όλους τους πεζοδρόμους θα ζωντανέψει  το πνεύμα των Χριστουγέννων .
Επίσης κοντά μας θα έχουμε το γνωστό  συγκρότημα Rec καιliveεμφάνιση της Stefani.
Tέλος, στο κέντρο της πόλης θα  υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο Χριστουγεννιάτικο  σπιτάκι « Το εργαστήριο του Αϊ Βασίλη» ,όπου θα φιλοξενήσουμε τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς , Χαμόγελο του Παιδιού , Ευθύμειο Κέντρο , Makeawishκαι  Φλόγα  απ όπου   έμποροι και καταναλωτές θα τους ενισχύσουμε αγοράζοντας διακοσμητικά κατασκευασμένα απ’ αυτούς.
Η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας θα διαφημιστεί σ’ όλους τους  ραδιοτηλεοπτικούς  σταθμούς της περιοχής με ειδικά διαμορφωμένο σποτ αλλά και στο διαδίκτυο και όλα τα socialmedia .
Ελπίζουμε όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε την πρωτοβουλία αυτή , στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας και  αλληλοϋποστήριξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου