Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

«Η πιο φανταστική εμπειρία»

Το... υπερβολικό «αντίο» του Κατσουράνη στην ινδική Πούνε

Το... υπερβολικό «αντίο» του Κατσουράνη στην ινδική Πούνε
  • 8
Αθήνα
Οι υποχρεώσεις της Πούνε FC ολοκληρώθηκαν και μαζί τους και το συμβόλαιο του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες με μία ενδεχομένως υπερβολική τοποθέτηση, αφού έκανε λόγο για..........
την «πιο φανταστική εμπειρία της ποδοσφαιρικής του ζωής»! Θυμίχουμε ότι ο διεθνής άσος έχει κατακτήσει το Euro 2004 και έχασε στα πέναλτι την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας!

«Θέλω να ευχαριστήσω την Πούνε, την Indian Super League αλλά και όλους εσάς για την πιο φανταστική εμπειρία στην ποδοσφαιρική μου ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά στο πρώτο tweet, ενώ ύστερα ακολούθησε και δεύτερο στο οποίο ανάρτησε εικόνα με τη φανέλα της ομάδας και το εξής μήνυμα: «Είμαι υπερήφανος για την Πούνε Σίτι. Αξίζαμε περισσότερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ο Κώστας Κατσουράνης φόρεσε για 1.229 λεπτά τη φανέλα της Πούνε, έχοντας 14 συμμετοχές και πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, απέναντι σε Ατλέτικο Καλκούτα (δις), Τσεναϊγίν, και Γκόα FC.

Η αλήθεια είναι πως ο Κατσουράνης λατρεύτηκε από τους φιλάθλους της Πούνε Σίτι, ενδεικτικό αυτού είναι και οι φωτογραφίες του Έλληνα μέσου που κοσμούν το λεωφορείο της ομάδας. Η Πούνε δεν μπόρεσε να προκριθεί στα πλέι οφ της «Indian Super League» και έτσι ο «Κατσούρ» ετοιμάζεται για... διακοπές.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου