Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ: TO EYΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΦΕΡΕΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ...

«ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο ευρώ», αναφέρει σε δήλωσή του ο Σταύρος Δήμας. Ο πρώην υπουργός......
και πρώην Έλληνας επίτροπος τόνισε ότι οι κρίσιμες ώρες που διανύει η πατρίδα μας απαιτούν από όλους σύνεση, νηφαλιότητα και ψυχραιμία.

Ο κ. Δήμας πρόσθεσε πως είναι αδιαπραγμάτευτη εθνική επιλογή η ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε και η συμμετοχή της στο σύνολο των πολιτικών της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης ενώ την ίδια στιγμή το ευρωπαϊκό κεκτημένο φέρει ανεξίτηλα την ελληνική σφραγίδα.

Επισημαίνει παράλληλα πως η ΕΕ έχει σύνθετα ζητήματα να επιλύσει προκειμένου να ανταποκριθεί στο όραμα των ιδρυτών της και να επιτύχει συνολικά την ευημερία των πολιτών της και σημειώνει πως μπροστά σε αυτές τις δυσκολίες, ο ρόλος της πατρίδας μας μέσα στην Ευρώπη παραμένει σπουδαίος και ενωτικός.

«Η επιλογή της διεξαγωγής δημοψηφίσματος δεν εξυπηρετεί τα παραπάνω. Αντίθετα πρόκειται για μια βιαστική, πρακτικά προβληματική επιλογή που δημιουργεί διχαστικά διλήμματα στους πολίτες», συμπλήρωσε και ανέφερε ότι είχε την ελπίδα πως θα επικρατούσαν ψυχραιμότερες σκέψεις.

«Αφού όμως η τελική επιλογή της κυβέρνησης είναι να διεξαχθεί το δημοψήφισμα, τότε ανεπιφύλακτα η ψήφος πρέπει να είναι «ΝΑΙ»», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου