Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ 3-1

Μετά από ένα όμορφο παιχνίδι στο κλειστό «Γ.Τριαντάφυλλος» η γυναικεία ομάδα του Παμβοχαικού επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της Ολυμπιάδας Πατρών με 3-1 σετ. Η νίκη αυτή εδραιώνει την ομάδα του Παμβοχαικού στην...
3η θέση που θα της δώσει το δικαίωμα της συμμετοχής της στο final 4 του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με νευρικότητα για την ομάδα του Παμβοχαικού με αποτέλεσμα να το εκμεταλευτεί η ομάδα της Πάτρας και να κερδίσει το πρώτο σετ με 15-25.Στα επόμενα σετ οι αθλήτριες του Παμβοχαικού βελτιώθηκαν σε σερβίς και μπλόκ που είχε σαν αποτέλεσμα να επικρατήσουν στα επόμενα σετ 25-20, 25-18 και 25-15, και να κατακτήσουν την νίκη επι ενός αξιόλογου αντιπάλου.
Διαιτητές :Δημάκης,Κούγιας,Λιόντου.
ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ: (Μπεκιάρης) Λόντου Μ.,Αρμπερώρη Μ.,Θώδη Ε.,Λιάκου Γ.,Μαργαρίτη Μ.,Δρομπαράκη Α.,Γκότση Ε.,Μπαγιώκου Μ.,Γαιτάνου Ι.,Παπαδοπούλου Δ.,Γαμβρούλη Α.και Κούτρα Β.
Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ Βομβύλα Α.,Γαλάνη Δ.,Παπαδοπούλου Γ.,Σπύλη Β.,Σπύλη Σ.,Χαραλαμποπούλου Α.,Αθανασοπούλου Α.,Ζέρδεβη Μ.,Κοντηφούτη Σ.και Παπούλιου Ν.
Την Κυριακή 8/2/2015 η ομάδα του Παμβοχαικού αντιμετωπίζει στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής,πάλι εντός έδρας,την ομάδα της Γ.Σ.Μ.ΛΥΚΑΙΑ Μεγαλόπολις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου