Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το τέλος της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν ο Αντώνης Νικοπολίδης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς όπως έγινε γνωστό, έπειτα από.....
δική του πρωτοβουλία, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και μέχρι πρότινος, βοηθός του Βίτορ Περέιρα, αποφάσισε να αποχωρήσει από το προπονητικό τιμ των «ερυθρολεύκων».
Θυμίζουμε πως ο Νικοπολίδης ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του ως βοηθός του Λεονάρντο Ζαρντίμ, παρέμεινε στον Ολυμπιακό ως πρώτος προπονητής για περίπου ένα μήνα, μέχρι την έλευση του Μίτσελ, όπου στη συνέχεια έγινε βοηθός του Ισπανού.

Στο τέλος της σεζόν αποχώρησε και πάλι με δική του απόφαση, ώσπου, ο Μίτσελ ζήτησε από τη διοίκηση την επιστροφή του στον πάγκο ως άμεσο συνεργάτη του.
Ο Νικοπολίδης γύρισε και πάλι για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Μίτσελ, και αφότου ο τελευταίος απομακρύνθηκε πριν από μερικούς μήνες, ο Έλληνας παλαίμαχος τερματοφύλακας, έμεινε στο πόστο του μέχρι να προσαρμοστεί ο Βίτορ Περέιρα. Την Τρίτη, έπειτα από επαφή με τη διοίκηση, συμφωνήθηκε η λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει.
Από την πειραϊκή ΠΑΕ τονίζουν πως ήθελαν να συνεχίσει, αλλά σεβάστηκαν την απόφασή του και άφησαν ανοιχτή την πόρτα για το μέλλον.
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι πάντα ένα επίλεκτο μέλος της Ερυθρόλευκης Οικογένειας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου